Autamme asiakkaitamme parantamaan kannattavuutta

Econian lähes 50 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa tarjoavat henkilökohtaista palvelua laajan konsultoivalla otteella yli tuhannelle asiakkaalle. Ylläpidämme osaamistamme jatkuvilla koulutuksilla, jotta voimme taata mahdollisimman ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun kaikissa talous- ja henkilöstöhallinnon tarpeissa ­– toimialasta riippumatta.

Pidämme asiakkaistamme hyvää huolta. Tavoitteenamme on kestävä ja läheinen yhteistyösuhde. Räätälöimme palvelut joustavasti lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisiksi. Haluamme tarjota vaihtoehtoja ja löytää keinoja asiakkaan liiketoiminnan parantamiseksi sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseksi.

Asiakkainamme on osakeyhtiöitä, kansainvälisiä yrityksiä ja konserneja, yksityisiä elinkeinonharjoittajia, henkilöyhtiöitä, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja säätiöitä. Meille on kertynyt vahvaa toimialaosaamista monelta alalta, lisäksi olemme panostaneet yksityisen sosiaalialan yritysten taloushallintoon sekä kehittäneet palveluitamme pitkäjänteisesti kuntasektorin tarpeita vastaaviksi. Eurooppalaisten yritysten taloushallinnon hoitaminen Suomessa on yksi erikoistumisalueistamme.