Tehosta toimintaa
henkilöstövuokrauksella

Henkilöstövuokraus on riskitön ratkaisu vaihteleviin työvoimatarpeisiin, etenkin epävarmoina aikoina ja sesonkiluonteisessa työssä. Optimoi henkilöstöresurssit tilanteen mukaan, jätä rekrytointihuolet ja työnantajavelvoitteet meille!

Henkilöstövuokrauksella saat osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa käyttöösi juuri silloin kuin tarvitset, lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Työntekijöiden osaaminen kartoitetaan valmiiksi ja suosittelemme tehtäviin soveltuvia henkilöitä, joista voit valita haluamasi tekijän.

Vuokratyövoiman käyttö on riskitöntä: maksat vain tehdystä työstä. Työntekijä on Econian palkkalistoilla ja me hoidamme työnantajavelvoitteet. Halutessasi voit aina vakinaistaa vuokratyöntekijän työsuhteen.

Itsenäinen ja ketjuista riippumaton toimintamme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja ketterän toimintamallin. Yhteistyö joustaa tarpeittenne mukaan: voimme rakentaa yhdessä innovatiivisia palvelumalleja, jotka tuovat merkittäviä säästöjä ja tehostavat liiketoimintaanne. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa.

Econian henkilöstövuokraus on tukenut satojen suomalaisten yritysten toimintaa jo 20 vuoden ajan. Tarjoamme työvoimaa lähes kaikille toimialoille. Teemme vuosittain 400–500 työsopimusta; päivittäin kauttamme on vuokrattuna noin 100 työntekijää. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) auktorisoitu jäsen.

Sujuva ja tuloksellinen yhteistyö on meille kunnia-asia. Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous!

Henkilöstövuokrausasioissa palvelevat:

Jari Niinisalo

Henkilöstöpäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 0400 830 936

Mitra Äijälä-Vehmas

Aluepäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 044 5000 880

Hannu Högbacka, Econia Henkilöstövuokraus Pori

Hannu Högbacka

Myyntipäällikkö,
henkilöstövuokraus
puh. 040 588 5204