Econia Talousosasto

Econia Talousosasto hoitaa yrityksesi taloushallinnon rautaisella ammattitaidolla, varmasti ja tehokkaasti. Panostamme asiakaspalveluun, työn laatuun ja prosessien tehokkuuteen.

Joustavat sähköisen taloushallinnon palvelut

Voimme sähköistää koko yrityksenne taloushallinnon tai osan prosesseista, kuten osto- ja myyntilaskutuksen. Taloudellisen tilanteen seuraaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, mikä helpottaa päätöksentekoa ja auttaa ennustamaan tulevaisuutta.

Saatte käyttöönne alan kehittyneimmät, tietoturvalliset järjestelmät. Palvelupaketti räätälöidään tarpeittenne mukaiseksi ja yhteensopivaksi omien järjestelmienne kanssa.

Ajantasainen talousosaaminen

Econia Talousosastolla on ajantasaista osaamista talouselämän eri osa-alueilta. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen ja toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä. Meillä on laajat resurssit ja panostamme jatkuvasti koulutukseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua – joka päivä.

Meille voitte ulkoistaa myös henkilöstö- ja palkkahallinnon prosesseja. Autamme työehtosopimus- ja työsuhdeasioissa ja voimme hoitaa myös rekrytoinnin puolestanne. Tutustu myös HR-palveluihimme ja Econia Palkkaosastoon.

Henkilökohtaista palvelua

Econia Talousosastolla sinua palvelee oma, yrityksenne asioihin perehtynyt talousasiantuntija ja tiimi, joka on aina tavoitettavissa. Tarvittaessa asiantuntijamme voi työskennellä myös yrityksenne tiloissa. Turvallinen varamiesjärjestelmämme takaa palvelun tasalaatuisuuden myös esimerkiksi sairastapauksissa.

Keskity omaan ydinliiketoimintaasi ja anna taloushallinto asiantuntijan käsiin, johon voit luottaa joka tilanteessa.

Kysy lisää!

Tarja-Lounasvaara-ota-yhteytta

Tarja Lounasvaara
Toimistopäällikkö
Talousasiantuntija,
palkka-asiantuntija
puh. 044 330 5312