Econia on taloushallinnon kumppani, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa

Asiakkaanamme voit olla varma, että taloushallinto vastaa lakien ja määräysten muuttuvia vaatimuksia. Saat paremman kuvan nykytilanteesta, mahdollisuuksista ja tavoitteista, joten pystyt valmistautumaan tulevaan.

Joustava, asiakaslähtöinen palvelu

Pidämme asiakkaistamme hyvää huolta. Tavoitteenamme on kestävä ja läheinen yhteistyösuhde. Palvelumalli rakennetaan tarpeidesi mukaiseksi ja sitä voidaan muuttaa matkan varrella. Oma yhteyshenkilö ja varahenkilö tuntevat yrityksesi toiminnan, joten palvelu on yhtä sujuvaa myös esimerkiksi lomien aikana. Haluamme tarjota vaihtoehtoja ja löytää keinoja asiakkaan liiketoiminnan parantamiseksi sekä talous- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseksi.

Yritysjuridista apua erityistilanteissa

Konsultointipalvelumme kattavat yritystoiminnan eri vaiheet perustamistoimista yritysmuodon muutoksiin, sulautumisiin ja jakautumisiin, yrityskauppoihin ja arvonmäärityksiin. Koska tunnemme valmiiksi yrityksen taloushallinnon ja tilanteen, konsultointi on kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta.

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa

Sähköisillä ratkaisuillamme tehostat taloushallintoa ja säästät omaa aikaasi. Mikäli teillä on oma toiminnanohjaus- tai laskutusjärjestelmä, selvitämme mahdollisuudet automaattiseen tiedonsiirtoon taloushallinnon ja raportoinnin nopeuttamiseksi. Tarvittaessa voimme käyttää järjestelmiänne tai työskennellä tiloissanne.

Testattu, tarkastettu, varmistettu

Econia on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä, mikä takaa henkilöstön ammattimaisen työtavan ja palveluprosessien tehokkuuden. Econian ammattitaitoon luottaa jo yli 1000 aktiivista asiakasta.