Luotettavat tilintarkastuspalvelut pk-yrityksille

Tilintarkastustyömme lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan, liiketoimintaympäristön ja mahdollisten riskien ymmärtäminen. Tämän perusteella laadimme tilintarkastussuunnitelman ja suunnitelman mukaisen tilintarkastuksen.

Varmistamme, että tilinpäätös vastaa lakisääteisiä vaatimuksia ja antaa luotettavan kuvan yrityksen tai yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tilintarkastuksessa annettu taloudellinen informaatio on virheetöntä.

Yhteistyö kanssamme on aina luottamuksellista ja välitöntä. Olemme helposti tavoitettavissa ja toimimme joustavasti. Pyrimme tarjoamaan lakisääteisen varmennuspalvelun lisäksi aitoa lisäarvoa asiakasyritystemme liiketoiminnalle. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme muuttuvan lainsäädännön ehdoilla.

Yrittäjän kannattaa turvautua tilintarkastajan osaamiseen tilintarkastuksen lisäksi myös vaativissa yritysjärjestelytilanteissa, omistajanvaihdoksissa tai verotukseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Econia on Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen. Tilintarkastuspalvelut tarjoaa Econia Yrityspalvelut Oy:n tytäryhtiö Econia Tilintarkastus Oy. Koska tilintarkastus perustuu riippumattomuuteen, Econia ei voi toimia taloushallintoasiakkaidensa tilintarkastajana.

Palvelumme:

• Lakisääteinen HT-tilintarkastus (pk-yritykset, asoy, yhdistykset, ky, ay, oy)
• Tilintarkastuslain ja muiden säännösten edellyttämät lausunnot
• Erityistilintarkastus
• Tytäryhtiöiden konserniraportoinnin tarkastaminen
• Sisäinen tarkastus
• Taloushallinnon riskien hallinta
• Riippumattoman asiantuntijan taloudelliset analyysit

Kysy lisää:

Elina Salmivala, HT-tilintarkastaja

Elina Salmivala, KTM, KLT
Toimitusjohtaja, HT-tilintarkastaja
puh. 02 6305 314, 040 544 7344
etunimi.sukunimi@econia.com

Lataa CV (pdf)